Sara Erika Storm Ingelög

Hej og velkommen til Room To Bloom

Du er UNIK!

Der findes kun EEN af DIG!

DU har noget unikt at bidrage med til verden!

Livet på denne smukke planet er en GAVE. (Og nogengange en OP-GAVE)

Du har fået skænket en unik krop, som din mor har groet i sin krop.

Du er et mirakel.

Denne krop, er din bolig og vigtigste instrument, mens du er her på jorden. Den skænker dig muligheden for at opleve livet igennem sanserne.

Der er SÅ meget nydelse der bare venter på at blive oplevet.

Dit sind er den vildeste kraft du har.

Alt hvad du tænker, skaber du…. hvis du tænker det nok gange!

Så hvad skaber du?

Tanker/historier om Utilfredshed, depression, stress, allergier, psykiske eller fysiske lidelser?

Eller Flow, energi, glæde, nydelse, overflod?

Der er ingen der kan tvinge dig til at tænke noget du ikke selv vil. Men der er mange som vil prøve.

Og det er ofte i det væld af tanker og historier, som vi går i dagligt, at vores egen indre stemme overdøves eller helt drukner.

Mit fornemmeste mål som Energiformidler og Healer, er at skabe et rum, hvor du kan høre din egen indre stemme og vi sammen kan skabe DIT Room To Bloom, så du kan udfolde dig som den smukke vigtige sjæl du er og leve det liv du var ment til.

Jeg hjælper dig og/eller dine børn. (eller kommende børn…læs længere nede)

Måden og metoden kan variere alt afhængig af hvem du er og hvad dit udgangspunkt er.

Gå på opdagelse i mine tilbud og se hvad der passer dig bedst eller book en afklarende samtale, hvis du er i tvivl.

Hvad kan jeg mon hjælpe dig med?

  • Måske din sjæl har kaldt dig hertil, for at få en kanalisering, (dvs. en samtale med indsigt fra dine guides, i hvad du står i lige nu eller hvad det er din sjæl kalder på?)
  • Måske det er et af dine børn der mistrives, som har brug for fjernhealing?
  • Måske din nyfødte har kolik eller græder hele tiden og du/I kan ikke finde grunden, og jeg skal hjælpe med at lande jer alle.
  • Måske du har svært ved at blive gravid, så tilbyder jeg i samarbejde med Helle Hirshals et Holistisk Fertilitets forløb, Hej Mor!, hvor jeg bla. hjælper dig og din krop til at blive klar til at modtage dit barn og i denne proces også at skabe kontakt til dit ufødte barn og undersøge om der er en sjælekontrakt og et ja fra ALLE involverede også partner, donor og søskende.
  • Måske dit hjem ikke vil falde på plads, og du/I har brug for at blive fremkaldt i dine/jeres omgivelser. (Vores hjem afspejler os, og har en umådelig stor indflydelse på vores liv og trivsel.) Og så er det en utrolig sjov og konkret måde at se og forstå hvordan energi kan arbejdes med.
  • Måske du har et gammelt eller nyt smykke, som har en mærkelig energi og skal renses, det kan være vielsesringene som skal aktiveres med intention… husk energi arbejder, på så mange planer, og sætter sig i ting vi bærer. Det er de mest fantastiske historier i smykker og hvad de bære med sig ofte i generationer.

Det kan også være du er blevet draget af mine kreative udfoldelser papirsblomster eller energitegninger.

Blomsterne er skønne lette og lige til at højne en energi i dit hjem, eller i butiksvinduet. Jeg arbejder altid med en intention og en energi bag ved… så det ikke bare er dekoration men arbejder positivt på at skabe flow, fred, glæde…
what ever…. 😉

Energitegningerne er til at arbejde med en specifik intention eller energi. Jeg kan skabe en personlig tegning dig, dit barn, jeres parforhold etc.

Du kan også snart vælge trykte kunstprint af dem jeg har og dermed en anden pris.

Der kommer snart en udstilling, hvor du kan se et udvalg med kanaliserede budskaber fra 5 forskellige kanaler både her i Dk og fra USA.

Hvad er så konkret mine produkter?

Hvis du egentlig ikke helt specifikt ved, hvad du har brug for, kan du vælge mit mest solgte produkt, nemlig Saras energi session. Her beslutter vi først når du kommer her, efter en kort samtale , hvad du har brug for. Måske bliver det lidt en blanding af det hele.