Sara Erika Storm Ingelög

For dig der ønsker et barn, har det vist sig utrolig virksomt, at få kontakt til sit kommende barns energi/sjæl.

Dels fordi du får en tro på at der er een som er på vej, og dels fordi det skaber et helt utroligt stærkt bånd mellem mor og barn allerede før undfangelse.

Dette kan være gavnligt både fordi sjælen kan give beskeder om timing eller særlige omstændigheder der mangler at falde på plads, før han/hun kan føle sig velkommen i din krop og i familien, hjemmet og livet.

Det kan også vise sig givende under graviditeten og under fødslen, at have en kontakt.

Til dig der er gravid

Og ønsker at have mere kontakt til dit kommende barn, kan en sådan session også være utrolig smuk og givende.

Fordele ved at have kontakt til dit barn før fødsel.

  • Det styrker din intuition, gør dig mere rolig i forhold til trivsel inde i dig og særligt godt til samarbejde i fødslen.
  • Også en stor hjælp til den første tid, hvor du lærer din baby at kende fysisk, så har du et stort forspring, fordi i allerede har kontakt og har skabt jeres kommunikations form.
  • Dvs. du kan “kommunikere” til din baby (der ikke endnu har et sprog) og få intuitiv guidens på hvad det er din baby har brug for eller kommunikere til dig. Selv på distancen kan du sende en rolig tanke og berolige din baby, fordi den er så forbundet med dig. Den største gave til dig og dit barn.

Det foregår således at vi har en indledende samtale, derefter kommer du på briksen og jeg tuner ind på din krop og skaber det særlige rum, hvor vi sammen åbner op for dit kommende barn kan vise sig.

Hvis ikke du lige kan mærke dit barn, så er det ikke ensbetydende med at der ikke er en sjæl, måske den er lidt “genert”. Hver kvinde er forskellig og hver sjæl har sin egen måde at kommunikere på, det er altid spændende at se hvad der er jeres særlige måde at kommunikere på.

Luksus fertilitetsforløb

Jeg tilbyder også i samarbejde med Helle Hirshals et holistisk fertilitets forløb, “Hej Mor”, hvor jeg bla. hjælper dig og din krop til at blive klar til at modtage dit barn og i denne proces også at skabe kontakt til dit ufødte barn og undersøge om der er en sjælekontrakt og et ja fra ALLE involverede også partner, donor og søskende.